Земеделието във Видин си търси счетоводител

Земеделието във Видин си търси счетоводител Областната дирекция „Земеделие“ във Видин обяви конкурс за длъжността „счетоводител“ в звеното по административно-правна, финансово-стопанска дейност и човешки ресурси, научи BulNews.bg.
Работата на счетоводителя се състои в това да приема необходимите документи и да подготвя проектите на гражданските договори, да подготвя необходимите документи за работата, данни и месечни отчети и други подобни дейности.
Изискваната минимална степен на завършено образование на кандидатите е професионален бакалавър с V младши ранг. Професионален опит не се изисква.
Необходимите допълнителни умения и квалификации, които трябва да имат кандидатите са свързани с компютърна грамотност – MS Office, работа със счетоводен софтуер и шофьорска книжка. Минималният размер на основната заплата е 510 лева, като основното възнаграждение зависи от професионалния опит.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документите е до 28 март.
22.03.2018, 08:25 часа
903 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha