Първа титла за баскетболистите от Математическата гимназия във Видин

Първа титла за баскетболистите от Математическата гимназия във Видин Историческа шампионска титла по баскетбол на Видин спечелиха момчетата на Видинската математическа гимназия. В най-малката възрастова група 5-7 клас това е първи трофей от ученическите игри в богатата спортна витрина на гимназията.
В спортна зала „Фестивална“ възпитаниците на Росен Ракаджиев спечелиха надпреварите в група Б, а на финала победиха СУ “Цар Симеон Велики“- един от най-добрите отбори от последните години.
Поздравленията за първата титла по баскетбол при най-малките математици са за: Калоян Димитров, Никола Емилов, Георги Войчев, Виктор Витанов, Ерик Тодоров, Георги Симеонов от 7 клас, Теодор Витанов и Александър Тинков от 5 клас, Росен Ракаджиев- водач на отбора и неговите помощници Ивайло Вълчев и Цветан Иванов. 
Шампионите на Видин продължават в следващия зонален етап от ученическите игри и ще имат шанс и за първи исторически финал. Състезанията от зоналния етап ще се проведат във видинската спортна зала на 24 април.
21.03.2018, 18:23 часа
1389 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha