Искате ли да видите усмивка й? 8 малки жеста, с които да я зарадвате

Искате ли да видите усмивка й? 8 малки жеста, с които да я зарадвате
Жените обичат романтиката и нейната мистериозна природа. Интимните жестове и прояви на истинска любов и привързаност винаги ще зарадват вашата дама. Когато един мъж показва, че мисли за своята любима, щом я няма наблизо, той ще я накара да се чувства сигурна и уверена и съответно щастлива! Какво означава, когато една жена иска от вас да бъдете романтични? Ето няколко идеи какво може да направите:

1. Изведете я на дълга разходка само за вас двамата и говорете с нея. Мъжете често забравят за комуникацията и избягват важните въпроси и теми, за които жените имат нужда да говорят.

2. Предложете й вълнуващо преживяване. Помислете за нещо, което човек не прави всеки ден. Една среща, изпълнена с адреналин и емоции определено ще й хареса.

3. Сгответе й нещо. Обикновено дамите правят това, но дори да можете само бъркани яйца или нещо съвсем просто, тя ще се зарадва и ще оцени вашите усилия.

4. Прегърнете я когато сте в компания. Ако покажете привързаност към нея пред своите приятели, тя ще се почувства специална и обичана.

5. Направете й масаж. Кой не обича това? Може да разтриете врата или стъпалата й - дамите обожават това.

6. Напишете й послание. Може да опитате да измислите кратко стихче или просто да напишете няколко хубави думи - колкото ви позволяват възможностите ;)

7. Оправете леглото докато тя е в банята. Всяка дама иска да легне на чисто и оправено легло - ако я изненадате с това, определно ще й хареса.

8. Снимайте се с нея. Дори и да не държите особено на общите снимки, ако й предложите да си направите някоя такава, тя много ще се зарадва - особено, ако знае, че за вас това не е така важно.
 
22.03.2018, 10:00 часа
1078 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha