Драма край Враца! Джип „Мерцедес“ се катурна в канавката, шофьорът избяга /снимки/

Драма край Враца! Джип „Мерцедес“ се катурна в канавката, шофьорът избяга /снимки/ Загадъчна катастрофа е станала преди минути край Враца, видя само репортер на агенция BulNews.bg.
Черен джип „Мерцедес“ е катастрофирал на пътя между Враца и Оряхово в района на село Баница. Инцидентът е станал на коварния ляв завой преди самото населено място. Над района вали сняг, заради който асфалтът е мокър и изисква цялото внимание на водачите, които пътуват в тази посока. Автомобилът с врачанска регистрация се е движел в посока към Оряхово, когато по неизвестни на този етап причини, шофьорът загубил контрол над управлението, влязъл в насрещното, помел пътен знак и се катурнал в канавката. Случайно минаващи коли се обадили на тел.112 и подали сигнал за станало ПТП.
Пристигналите полицаи обаче не заварили никой при катастрофиралия джип. Оказало се, че водачът на „Мерцедеса“ по неясни причини е избягал от мястото на инцидента и изоставил повреденото возило. По тази причина той няма как да бъде тестван с дрегер за употребата на алкохол.
При първоначалния оглед се установи, че повредите са по ходовата част и предницата на германското возило. Очаква се пристигането на пътна помощ, която да премести изоставената кола от отводнителната шахта.
21.03.2018, 22:39 часа
9149 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha