Съоръженията на писта "Пършевица" във врачанския балкан не работят

Съоръженията на писта "Пършевица" във врачанския балкан не работят Новата снежна покривка във Врачанския балкан за съжаление няма да зарадва любителите на белите спортове, защото съоръженията на писта "Пършевица" не работят.
От 3 седмици не функционира ски-влекът, който е бил повреден от несръчен скиор, съобщиха от фирмата, която го поддържа. От тогава механиците се опитват да възстановят щетите, но едва днес въжето, което тегли скиорите по пистата нагоре, ще се монтира.
Иначе във Врачанския балкан има страхотни условия за зимни спортове. Освен старото снежно покритие, има нова бяла пелена с дебелина от 25 см. Не са обработени и двете писти - малката и голямата.
Според скиори с опит от Враца, сезонът за тази година е завършил по възможно най-неудачния начин. Надеждите са, че през новия сезон собственикът на съоръженията ще вложи средства в подобряване на материалната база.
24.03.2018, 13:47 часа
1877 2
Коментари

Некой требе да мисли и да работи

25.03.2018, 16:15 часа
В Балкана има доста потенциал за развитие на туризъм, а и в града ще се завъртят хора и ще оставят някой лев, ама да има кой да работи за града, а не като на Леденика да се "усвоят" едни милиони и "м@йн@т@ му на развитието и на града".

ситняково експрес

24.03.2018, 23:51 часа
еее кой пияница скина въжето да фанат и да го обесат на него
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha