Шест въпроса, които да си зададем, преди да скочим да правим тройка

Шест въпроса, които да си зададем, преди да скочим да правим тройка Сексът с двама партньори едновременно може да бъде вълнуващ начин да нагорещите страстите в спалнята. Това е нещо различно, опасно. Ако го правите с половинката си, това означава, че ще го правите с някого, когото обичате. Но включването на трети играч не е толкова просто, колкото изглежда, пише “Health”. Ако не се чувствате напълно комфортно или ако не сте следвате някои базови правила, преживяването може да предизвика сериозни трусове във връзката ви. За да проверите дали вие и партньорът ви сте напълно готови, експерти посочват на кои въпроси първо трябва да си дадете отговор.
 
Ще правя тройка защото аз искам или защото партньорът ми иска?
Както всяко сексуално занимание, тройките могат да променят нещата във връзката си. Партньорът ви може да развие чувства към третия човек, вие може пък да изпитате ревност. Ако не сте 100% наясно, може да не сте готови и за възможните изходи от ситуацията. Също е важно да прецените дали партньопрът ви ви притиска да го направите. Това никога не е добре и може да бъде сигнал, че връзката ви като цяло не е здравословна.
 
Какво искам да получа от изживяването?
Отговорът на този въпрос ще ви помогне да походите правилно. Дали виждате тройката като безопасен начин да изследвате желанието си за секс със същия пол? Или като начин да проверите дали с партньора си сте готови да разширите границите на връзката си и да включите други хора? Ако не сте сигурни защо го правите, по-добре изчакайте, докато се изясните.
 
Какво е позволено по време на тройка?
Макар че не е лесно да се говори за правила в този случай, важно е да се поставят някои такива. Проведете откровен разговор за това какво отключва у вас неприятни усещания, независимо дали е действие или реплика. Трябва с партньора да сте на една вълна, за да постигнете наистина интимно и еротично изживяване.
 
Достатъчно здрава ли е сексуалната ни връзка, за да понесе тройка?
Тройката трябва да е добавка към една стабилна връзка, а не опит една лоша такава да бъде спасена. Ако една двойка е доволна от сексуалната си връзка, но просто не иска да умре без да е правила тройка, тогава давайте смело. Но ако сексуалните ви отношения не вървят добре, не очаквайте, че трети човек ще оправи положението.
 
Имаме ли доверие на третия човек?
Изберете някого, с когото се чувствате сигурно и удобно. Ако искате историята да остане в тайна, вероятно ще изберете някой, който не ви е близък. Въпреки всичко, той трябва да бъде надежден и да уважава връзката ви. Също така трябва да е отговорен, когато става въпрос за предпазване от бременност и болести.
 
Как ще се впише третият човек във връзката ни?
Някои тройки са еднократни. В други случаи, обаче, тримата участници се събират за секс през определено време. Обсъдете с партньора си как виждате бъдещето на тези отношения. Връзката с трети човек може да се развие във времето, но всички трябва да са наясно от самото начало.
24.03.2018, 15:00 часа
1746 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha