Как да помогнете на жената да се отпусне "отзад"

Как да помогнете на жената да се отпусне "отзад"
Много мъже харесват аналния секс, но да убедят партньорката си си остава предизвикателство. Как точно да се случи това, като тя е принципно е против? Първото нещо е да дискутирате с нея тази тема. Да разберете какво точно я кара да се колебае и да прецените какво може да направите така, че да не излъжете нейните страхове.

Болката срещу удоволствието
Много жени пробват анален секс само веднъж и след това се настройват срещу него завинаги. Това е обикновено защото техният първи опит е бил болезнен. Ако вашата жена е имала неприятно анално преживяване, то за нея е истинско мъчение някой да я кара отново. Дори ако тя никога не го е пробвала, най-вероятно е чула ужасни истории. Анусът е описан от нерви и с правилния вид стимулация при аналната игра може да усети удоволствие. За нещастие, същият пръстен от нерви, може да превърне удоволствието в болка и неудобство, особено ако не подходите правилно. Когато убеждавате вашата партньорка да правите анален секс, трябва да покажете загриженост за нейното удоволствие и безопасност и предварително добре обмислите нещата.

Погрижете се за нейната настройка
Най-напред, тя трябва да бъде отпусната и подготвена; аналният секс не носи удоволствие, ако трябва бързо да бъде реализиран. Анусът ще се стяга, ако тя е нервна, което ще прави трудно влизането за вас и още повече болезнено за нея. Изберете време и място, когато тя ще може да бъде отпусната и спокойна. Уверете се, че няма кой да ви прекъсне, съветва kisscontact.com. Вие вероятно вече знаете кое наистина я възбужда. Постарайте се предварително, за да може тя максимално да е предразположена и готова.

Как да започнете
Не тръгвайте направо натам. Вместо това, отделете внимание на любовната игра и се уверете, че тя ще знае кога ще проникнете. Стимулирайте мястото с пръсти или със секс играчка преди това. Подготвяйки я така, тя ще свиква с идеята да има нещо там. Винаги използвайте лубрикант. Много лубрикант. За разлика от вагиналния отвор, анусът не създава собствено смазване; вие ще трябва да използвате много изкуствено овлажняване, за да подсигурите гладко проникване.

Влизайки
Задължително използвайте презерватив за анален секс. Проникнете бавно и помолете вашата партньорка да ви каже, ако започне да я боли. Докато тя напълно се отпусне. Най-трудната задача е вашият пенис да преодолее влизането. След това не правете груби и резки движенията. Трябва да внимавате за начина, по който се чувства жената, за да не е това последният път, когато ще правите анален секс с нея.

Там е "мръсно"
Друга причина тя да не иска анални действия, освен страха от болка, е притеснението, че това е мръсно и нечистоплътно. Но задължителният душ преди любовната игра би трябвало да я успокои по този въпрос.

Добрите момичета не го правят
Може да ви е трудно да убедите вашата приятелка, да правите анален секс и поради причината, че на нея това и изглежда нестандартно и едно добро момиче не трябва да го прави. Въпреки, че в днешно време аналният секс вече не е табу, все още има хора, които смятат, че той е нещо лошо и жените, които го практикуват са "лесни". Ако вашата партньорка е разтревожена за това, вие трябва да я уверите, че вашето отношение и мнение за нея няма да се променят, след като сте го направили.
02.04.2018, 10:00 часа
2161 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha