Новият директор на полицията във Враца затяга ченгетата, били със слаба дисциплина

Новият директор на полицията във Враца затяга ченгетата, били със слаба дисциплина ​Нoвият директор на областната дирекция на полицията във Враца Янко Янколов затяга дисциплината сред ченгетата в областта, научи BulNews.bg. Той заяви, че вижда проблеми сред униформените в това отношение и започва промени в структурата на МВР, която ръководи от около две седмици.
На брифинг с медиите днес Янколов се представи и заяви, че детската му мечта е била да бъде полицай и е много щастлив, че я е сбъднал. След представянето си той обясни какви мерки ще бъдат взети относно подобряването на работата на дирекцията и връщането на доверието на хората в униформените.
„Казах на колегите ми, че ни чака доста работа и те вече го усещат и разбират. Приоритетите ни са битовата престъпност, тежките престъпления и не на последно място - телефонните измами, където се генерира огромен ресурс. Ще работим и срещу лицата, които проституират по Е-79, което е доста грозна гледка, с която трябва да се справим“, заяви Янколов.  
С идването си във Враца Янколов е разпоредил всяка сутрин пред училищата да има полицаи, които да осигуряват безопасността на децата. Служителите на реда ще регулират движението на автомобили, преминаващи с висока скорост. Новият директор лично ще следи изкъсо за изпълнението на заповедта.
Друга иновация, въведена от Янколов, също цели сигурността на хората, но в централната градска част. Той е издал разпореждане униформените да обикалят центъра на града със специално обучени кучета, за да всяват респект сред гражданите.
Янколов е твърдо решен да намали нивото на престъпността в областта и призова гражданите да подават сигнали за престъпления, за да може да се реагира светкавично и по-бързо да бъдат залавяни лицата от криминалния контингент. Хората трябва да знаят, че могат да подават сигнали и жалби по всяко време на денонощието, а ако някой униформен ги размотава и казва да го потърсят в работно време, ще бъде наказан на секундата.
Положението в областната дирекция на МВР във Враца ще се следи от Янколов непрекъснато и очакванията му към служителите са да си вършат съвестно работата, за да може хората да повярват отново в редиците на МВР.  
04.04.2018, 15:19 часа
7773 6
Коментари

Ady

05.04.2018, 09:37 часа
Успех! Дано да се появят повече такива хора, това е каквото ни трябва!

А дано, а дано

04.04.2018, 23:39 часа
А, дано, ама последните 25 години, само приказки, пожелания и голи надежди. Накрая: "Бития си ебиТ"

Ивана С.

04.04.2018, 20:40 часа
Късмет и успех на новия директор! Врачани Ви подкрепят! Искаме сигурност и спокойствие в града и региона. Дисциплината е важна, полицаите трябва да бъдат пример за обществото!

do gringo

04.04.2018, 16:17 часа
vika6 otideha shemite na direkciata

просветен

04.04.2018, 16:06 часа
Успех на г-н Янколов! Много, много работа му предстой, но трябва най-сетне да се усети присъствието на полицията в област Враца. Още веднъж, успех!

Гринго

04.04.2018, 16:02 часа
Тоя ще съсипе дирекцията.Язък !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha