Кметът на Мездра Генади Събков представи заместника си

Кметът на Мездра Генади Събков представи заместника си Днес инж. Генади Събков представи Сашо Иванов Илиев като заместник-кмет на община Мездра. Това стана на нарочна пресконференция, която се проведе в Голямата заседателна зала на Общинска администрация.
Кметът на Мездра уточни, че две години и половина не се е възползвал от законовото си право да назначи свой заместник, тъй като, когато в края на 2015г. поел ръководството на общината, Мездра била във финансов колапс.
„Исках да дам личен пример. След като изисквам толкова много от служителите си, би следвало аз самият да работя повече от тях. С общи усилия и воля доказахме, че можем да се справим с всички ситуации, въпреки че все още има незаети позиции в структурата на Общинска администрация“, поясни кметът.
Г-н Сашо Илиев е роден през 1963 г. Завършил е Стопанска академия „Д. Ценов“-Свищов в направления икономика и финанси. Има опит в реалния сектор и публичната администрация. Започва трудовата си кариера в общинска фирма „Вестител“-Враца. Работил е като счетоводител и главен счетоводител в поделение на „Главбулгарстрой“ в Казахстан. Заемал е и различни позиции в община Враца- бил е служител в отдел „Общинска собственост“, след което и става и началник на отдела.
Г-н Илиев благодари на кмета за гласуваното доверие. „Смятам, че с общи усилия ще увеличим приходната част на бюджета. За мен ще е гордост, ако качествено и в срок изпълним амбициозната Инвестиционна програма на община Мездра, която да придаде съвременен европейски вид на всички 28 населени места“, допълни Илиев.
Заместник-кметът на община Мездра ще встъпи в длъжност на 12.04.2018г. и ще отговаря за финансите, икономиката, проектите и общинската собственост.
11.04.2018, 16:21 часа
1300 1
Коментари

Vsi4ko e TO4no!

11.04.2018, 19:06 часа
A a edna svirka da ti napravi sutrin sled kafeto PR-kata?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha