Една чаша дневно от тази смес и мазнините в стомаха ще изчезнат след десет дни

Една чаша дневно от тази смес и мазнините в стомаха ще изчезнат след десет дни Загубата на нежелано тегло е едно то най-големите желания на много хора. По цял свят се предлагат различни методи, диети и дори медикаменти, за да се постигне тази цел. За да не си давате излишно парите, ви предлагаме една проста рецепта от природни съставки, която ще ви помогне да изгубите няколко килограма лесно и да ви върне обратно във форма.
Не само, че тази рецепта ще ви помогне да загубите малко тегло и да получите във форма, тя също така ще подобри общото ви здраве! Сместа ще може да детоксика тялото ви, да увеличи метаболизма ви и да подобри храносмилането ви. Тя може да направи това, защото създава алкална среда на тялото ви, затова е в състояние да изгаря мазнините много по-бързо и да предотврати здравните проблеми.

В рецептата основните съставки са мед и канела.
Всички познаваме канелата - тя е една от най-обичаните ароматни подправки по целия свят, добавя се към безброй ястия и е много полезна. Ароматната подправка може да предотвратява диабета, като регулира нивата на инсулина и подобряват способността на организма ни да абсорбира хранителни вещества.
От друга страна медът е добре известен със своите ползи за здравето, някъде хората го наричат ​​здравния еликсир, защото той успява да ускори процеса на изгаряне на мазнините и да увеличи храносмилането, затова може да ни помогне да загубим малко тегло, чрез ускоряване на нашия метаболизъм.

Как да подготвим здравословната смес?
Съставки:
Чаша вода
Мед
Канела 

Инструкции:
Поставете водата в съд и я поставете на котлона, когато започне да кипва, добавете канелата вътре и оставете сместа да къкри няколко минути. След това махнете от котлона и я оставете да се охлади за известно време. След това добавите мед и разбъркайте добре, така че да стане хомогенна смес.
Трябва да вземете тази мощна смес на празен стомах веднага, когато ставате, да я консумирате докато тялото ви не изпрати сигнал че сте гладни. Положителните резултати ще бъдат бързо забележими и ще бъдете изумени от тях!
13.04.2018, 11:09 часа
1750 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha