Във Враца откриха on road сезона 2018 /снимки/

Във Враца откриха on road сезона 2018 /снимки/ В неделя на пистата „Огнян Филипов“ във Враца се проведе Първия турнир от календара на БФАМС „Пролет Враца“ 2018 г. На отлично подготвената писта взеха участие над 20 състезатели от Враца, Плевен, Русе, София  и Пазарджик. За пръв път беше обявен свободен клас, в който взеха участие четирима нови състезатели от Плевен и Враца. За отбора на СТМК -Враца дебют направи Георги Захариев и независимо от факта, че е с контузия, постигна много добри резулатати в гонките.
В клас 1/10 El. Touring победител е Кристиян Костданов и с постигнато най-добро време 16,096 в турнира. На второ място остана Тони Янчев, трети е представителя на "Модел Яхт Клуб" -  Пазарджик Атанас Георгиев.  Състезателят на СТМК –Враца Петър Стаменов остана пети.
В клас 1/10 El. Stock деца в оспорвана борба първо място завоюва Любомир Цветомиров, втори е Александър Вълков, трети е дебютанта Георги Захариев и тримата от СТМК-Враца. Другият участник от отбора на Враца-Цветелина Кирилова, остана четвърта, но по нищо не отстъпваше на победителите.
В клас 1/10 Super El. Stock отново двама състезатели на СТМК Враца попаднаха в челната тройка: Дамян Петров е първи, на второ място Петър Стаменов и трети е Тони Янчев от Асоциация на моделистите.
В клас 1/10 200 mm nitro з.м.с  Дамян Петров завоюва втори златен медал, втори място зае Явор Антонов и двамата от отбора на Враца, а трето място отново завоюва Тони Янчев.
Участниците в турнира бяха наградени с грамоти и награди.
Специални благодарности на състезатели, механици, родители и приятели на автомоделните спортове, които се включиха в пролетното почистване не само на пистата, но и на територията на целия Социален комплекс във Враца. Без тях нямаше да имаме тези чудесни условия на турнира в неделя!
Следващият  Off road Турнир  от календара на БФАМС ще се проведе в Банкя на 28 и 29 април 2018г.
16.04.2018, 14:21 часа
1251 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha