​Врачани питат: Кой ще вдигне паяка, когато паркира неправилно /снимки/

​Врачани питат: Кой ще вдигне паяка, когато паркира неправилно /снимки/ Неправилното паркиране и липсата на паркоместа са все по-наболял проблем за врачани. Какво обаче става, когато самият репатриращ автомобил, който вдига нарушителите, започне да паркира неправилно?
Редовен читател на BulNews.bg изпрати в рубриката ни „Ти, репортерът“ порция снимки, показващи паяка в голямо нарушение. Врачанинът и негови приятели, видели куриозната гледка, не се стърпели и веднага запечатали култовия момент.
„Чудно ми е кой ще вдигне паяка, когато той самият паркира неправилно. Репатриращият автомобил е заел четири паркоместа пред магазин „Лидл“, но заради габаритите му и съседните две места бяха неизползваеми“, пише възмутеният врачанин.
Хората в града коментират, че наглостта на шофьора на голямата машина е огромна. Те се шегуват, че най-вероятно е спрял да си напазарува нещо подкрепително на път за следващата си жертва. Въпросът на мъжа е дали и как ще бъде санкциониран шофьорът на паяка и до кога ще ставаме свидетели на подобни безумни паркирания.
„Преди често виждахме леки автомобили спрели на по няколко паркоместа, не очаквах обаче да снимам паяка в такова нарушение“, допълва врачанинът.
17.04.2018, 08:40 часа
5971 4
Коментари

путио маринкин

17.04.2018, 18:04 часа
абе порове пъдари у лидъл старци смърдели ще ви еба пичката лелина в устата хаха!какво вардите бе идиоти нещастници у лидъл?вардете ядките бе олигофрени червеи да ви ядат живи по топките спарени!ей психари пъдари ще ви унищожим ще ви плисна киселина

До ''ИКР''

17.04.2018, 14:23 часа
Как ще ходи да пазарува /лична работа/ , със служебен-специализиран автомобил ??! Преди няколко дни-джипа за лична работа !!Кой контролира разходи , работно време ?

ИКР

17.04.2018, 13:31 часа
И как да спре човека с тоя камион на подобен паркинг ? Голяма работа като е спрял за 5 минути да си напазарува.

Петко

17.04.2018, 09:51 часа
отивам с един самосвал и го газа тоя паяк и неми дреме кво ще да става и друг път се научи тоя смотаняк къде да ми скпира на ***
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha