Хороскопът за 18 април

Хороскопът за 18 април Овен 
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия. 

Телец
Сега имате доста работа, но си има и причини за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задачи, а Вие ще им се отдавате без остатък не само защото с нещо Ви привличат, а и защото имат много голямо значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго. 

Близнаци
Днес може да бъдете толкова увлечени в учене или работа, че на Вашия любим човек може просто да не останат нито сили, нито време, да Ви изчака, а и в отговор може да се заеме със същото като Вас. А нима Ви се иска тази вечер , на доста късо разстояние един от друг, да седят двама души, които са толкова далечни?...

Рак
Успехът на семейния живот на Раците днес пряко ще зависи, дали съпругът Ви ще успее да използва всички възможности за Вашата почивка. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате между четири стени и Ви се иска малко свобода. Какво, партньорът Ви е зает? Може да отидете да се проветрявате самостоятелно.

Лъв
Днес ще бъдете източник на най-безумните идеи. Решенията Ви за решаване на проблемите с Вашия любим човек или някакви други проблеми, ще са толкова оригинални, че на Вашият най- близък човек понякога ще му става страшно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...

Дева
Ще трябва да вземете трудно решение, което ще изисква не само анализ на многобройните факти, но и особено вдъхновение и решителност. Вие разбирате, че обратен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, но все пак се стремите да печелите време, а именно поради това може да изпуснете своя шанс! Именно в литературатурата, избрана съвсем не на сериозно, ще намерите отговор на много интересуващи Ви въпроси. Ако имате романтична настройка, може да очаквате многообещаващо запознанство.

Везни
Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно - най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат доста просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или съжаление. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е много важно.

Стрелец
Трудничко ще Ви бъде днес да решите какво да направите със ситуацията, която е възникнала във Вашия личен живот. Логиката, жизнения опити мъдрите съвети ще Ви подсказват едно, а сърцето и интуицията ще Ви нашепват съвсем друго. Решете сами, кого да послушате. 

Козирог
Днес в живота Ви може съвършено неочаквано да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие въобще нямате причини да откажете на този човек топъл прием. Независимо от начина Ви на раздяла, сега ситуацията е доста различна и отношенията ще са съвсем други. Неговите амбициозни планове биха могли да Ви подтикнат към активни действия и затова се вслушайте в онова, което иска да направи и помогнете да го реализира. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред внимателно.

Водолей
На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате. 

Риби
Този ден има само един явен недостатък – за Вас той е прекалено скучен. Представителите на Вашия знак мечтаят за нещо особено, забележително, запомнящо се, но днес не може да очаквате нищо подобно. Какво пък, ще трябва да се примирите с еднообразието, защото по никакъв начин не можете да го оцветите в някакви ярки краски. Вероятни са малки загуби и са възможни непланирани разходи. Към това трябва да се отнасяте спокойно. Лишавайки се от нещо във финансов или имуществен план, придобивате нещо важно в сферата на емоциите.
18.04.2018, 08:04 часа
1290 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha