Рита Ора идва на MTV Presents Varna Beach

Рита Ора идва на MTV Presents Varna Beach Световната звезда Рита Ора е първият хедлайнер с потвърдено участие на MTV Presents Varna Beach 2018 - водещо музикално събитие, което ще се проведе на 12 август в морската ни столица. 
Меломаните могат да очакват обещаващо шоу от Рита Ора, защото всички концерти от турнето й в Европа вече са разпродадени. Певицата е много търсена не само на сцената, но също и на големия екран, след като изигра поддържаща роля във филмовата поредица "Петдесет нюанса".
Певицата записа и музиката за "Петдесет нюанса освободени" в дует с международната звезда Лиам Пейн. Рита е работила съвместно със световни артисти като Avicii, Calvin Harris, DJ Fresh, Wiz Khalifa, Charlie XCX, Sigma, Chris Brown и Iggy Azalea. А последната й зашеметяваща изява е преди няколко дни на прочутия фестивал Coachella в Калифорния.
Билетите за ранна продажба са на цена от само 20 евро и могат да бъдат закупени от страницата www.MTVvarnabeach.com. Старт на продажбата: петък, 27-ми април, 10:00 ч.
 
18.04.2018, 13:33 часа
688 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha