Разпродават огромна къща в Монтана

Разпродават огромна къща в Монтана Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха огромна къща в Монтана, научи BulNews.bg. Имотът се обявява на търг за първи път, като причината е, че собствениците му са заборчнели към банкова институция.
Къщата се намира на ул. „Братя Миладинови“ № 11. Площта на имота е 320 квадратни метра. В него има няколко сгради – едната е на два етажа с площ 84 квадратни метра, с предназначение еднофамилна жилищна сграда, постройка с площ 26 квадратни метра и хангар с площ от 42 квадратни метра. В двора има и лятна кухня и гараж. Дворното място е оградено е с метални панели, има единична и двойна метални порти. Изградени са пътеки и площадки от венецианска мозайка, цветни алеи, външна чешма и декоративен кладенец.
Жилищната сграда е на три етажа, като има и мазе. На първия етаж има кухня, столова и дневна в едно помещение, тоалетна и входно антре, както и стълбищна клетка. На втория етаж има предверие, две спални, гардеробно, баня, тоалетна и две тераси. На третия етаж са разположени две спални, баня и тоалетна. Мазето е с площ от 12 квадратни метра.
Къщата е построена през 2002 година, монолитна е, с външна изолация, изградени ел. и ВиК инсталации, локално парно и газификация. Подовете са от теракот, ламинат и дюшеме. Стените са с фаянс, тапети и латекс, таваните – окачени и латекс, а дограмата е PVC.
Недвижимият имот се намира в близост до средно училище, жандармерията и ветеринарна лечебница.
Началната цена, от която започва наддаването е 56 000 лева.
Върху имота има наложена възбрана и договорна ипотека, пояснява частният съдебен изпълнител.
19.04.2018, 08:10 часа
8198 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha