​Чашата преля! Врачани сами бетонират улицата си в знак на протест /снимки/

​Чашата преля! Врачани сами бетонират улицата си в знак на протест /снимки/ Чашата на търпението на живеещите на ул. „Чеган“ във Враца преля и те сами решиха да запълнят дупките по улицата, на която живеят, научи BulNews.bg. Ударната група строители сами се похвалиха със снимки за действията си в социалните мрежи, където събраха доста поздравления.
Живеещите на въпросната улица, която се намира до службата по пожарна безопасност, обясняват, че им е писнало да си трошат колите и „децата им да падат в ямите“. Ето защо са взели нещата в свои ръце. Във вторник ударната бригада, нарекла се „Чеган строй“, запретнала ръкави и изровила зейналите ями по отсечката. В акцията за подготовка на дупките за запълване се включили дори жените и децата. Останало им единствено да запълнят кратерите с бетон, който сами си купили за целта, за да могат да имат една „нормална“ улица.
В коментарите под публикацията врачани предлагат заради работата данъкът на ударниците да бъде намален на половина, а други припомнят, че това не е единствената улица в града, която е в окаяно състояние. Трети напомнят, че не е правилно дупките да се запълват с бетон и за това бригадата може да бъде глобена, но пък финансите на живеещите били ограничени. Според тях е по-добре дупките да бъдат запълнени отколкото да продължават да се разрастват, да трошат колите им и да са предпоставка за някой по-сериозен инцидент.
19.04.2018, 08:30 часа
6919 5
Коментари

Гошо от Почивка

19.04.2018, 14:55 часа
На тая улица поне има някакъв асфалтл На улица Кирил и Методий 29 само археолози не са копали. Нека кметчето да иде там и да подиша 1 час от чистия и хубав въздух.

Мано

19.04.2018, 10:55 часа
Да го забия на кмету у заднийо двор, неговата семка гнила,,,,,,

пенко

19.04.2018, 10:18 часа
най некадърния кмет точно на нас ли се падна

Петко

19.04.2018, 09:40 часа
и аз съм ЗА да изритаме тия където ни са водят като управници кво ми седят и си клатят краката по цел ден да идем и да се преключи с това и да види Калински и той а не ми прави минни полета и не само той че на *** ми писна от тапанаре

без име

19.04.2018, 08:38 часа
Браво на хората не само улиците тряба да ремонтираме ами и цялото правителство трябва да ремонтираме след като не ги е грижа за народа
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha