Невиждан тараш във врачанския затвор! 70 надзиратели от страната претърсиха всяка килия заради слух за внесено оръжие

Невиждан тараш във врачанския затвор! 70 надзиратели от страната претърсиха всяка килия заради слух за внесено оръжие Невиждан тараш е имало вчера във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Малко след 13 часа пристигнали около 70 надзиратели от страната, които започнали да претърсват едновременно всички килии. Били са прекъснати всички отпуски и почивки на личния състав на местния затвор, които активно се включили в проверките. През това време пандизчиите били събрани на едно място и при претърсващите оставал само отговорникът на помещението.
Надзирателите били толкова старателни, че разглобявали телевизори, играчки и всичката налична електроника. По неофициална информация са намерени множество мобилни апарати, зарядни устройства, ножове и други забранени от закона предмети. Куриозното е, че в иначе охраняваната столова са намерени 5 туби с джибри. Акцията е продължила до около 20 часа, след което затворът възстановил нормалния си ритъм на работа.
Причината за невижданото претърсване бил натрапчив слух, че на четвъртия етаж имало внесен пистолет. Такъв по време на тараша не е открит. Това обаче не означава, че в затвора няма и други забранени неща, освен намерените, тъй като лишените от свобода очакваха това претърсване от една седмица.
19.04.2018, 10:05 часа
6557 2
Коментари

ДА

19.04.2018, 20:27 часа
НАМЕРИЛИ, НАМЕРИЛИ , НЯМА ЛИ ВИНОВНИ , ПАЗАЧИТЕ ВИНА НЯМАТ ЛИ ИЛИ ТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА САНКЦИИ, А САМО НА ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ.

Петко

19.04.2018, 15:24 часа
ааа гледахте внимателно де не ми дигнете само едно юрганче и хоп минат е прегледа вижте стените пода всичко се гледа като има тараш или май ще има пак някой сцена като в софиииския ще сте не за срам ми незнам за какво другари полицаи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha