145 нарушения пресякоха видинските полицаи при 24-часовата операция

145 нарушения пресякоха видинските полицаи при 24-часовата операция От 6 часа вчера до 6 часа тази сутрин на територията на област Видин бе проведена операция "24 часа контрол на скоростта".
В проверките участваха девет пътни полицаи, точките за контрол в региона бяха 18, съобразени по време и място с интензивността на движението.
С технически средства униформените установиха 145 нарушения на скоростта – 136 от тях през светлата част на денонощието, а девет през нощта.
В хода на операцията има засечени 42 случая на превишаване на скоростта в населени места.
При проверките, контролиращите установили и други 16 нарушения на различни разпоредби на Закона за движение по пътищата, по които е взето административно отношение.
Операцията за контрол на скоростните режими, организирана по линия на TISPOL, целеше намаляване на катастрофите, предизвикани от бързото шофиране. През последното денонощие на територията на Видинска област няма регистрирани тежки пътни произшествия.
От сектор "Пътна полиция" - Видин отново напомниха: Шофирайте внимателно, бъдете дисциплинирани и стриктно спазвайте правилата и разпоредите на закона.
Безопасността по пътищата зависи от поведението на всички участници в движението!


 
19.04.2018, 09:58 часа
1126 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha