Вижте къде бъркате в любовта според зодията

Вижте къде бъркате в любовта според зодията В любовта всички сме различни. Склонни сме да променим някои особености в името на любовта, но други не подлежат на промени и така може да се окаже, че възпрепятстваме връзката си.
Всеки зодиакален знак има свой собствен набор от черти и характеристики, които несъмнено оказват влияние на любовния ни живот.
Какви грешки допускате вие в любовта според зодията ви, вижте в следващите редове.

Овен
Овните действат твърде бързо. Те винаги се втурват напред, когато не са напълно готови или реагират твърде остро в ситуации, в които не са съгласни. 
Често в конфликтни ситуации искат да играят жертвата, карайки половинката си да се чувства зле. Овни, ако искате да задържите любовта е важно да се научите как да комуникирате с човека до себе си.

Телец
Представителите на зодия Телец не обичат да излизат от своята зона на комфорт. Те са практични, знаят какво искат и се чувстват добре в кожата си. В любовта обаче често трябва да напускаме зоната си на комфорт. Ето защо когато става дума за връзки, Телците са по-склонни да избират партньор, който е като техен близнак по характер и разбирания, а не сродна им душа.

Близнаци
Близнаците са интересни по природа, в любовта също. Въпреки това тяхната двойственост понякога им пречи да вземат бързи и адекватни решения, лутат се напред-назад в любовните си връзки. Постоянно променят решенията и мненията си, а трудностите в една връзка могат да ги накарат да се откажат от нея, търсейки по-лесното в любовта.

Рак
Ракът често се влюбва в погрешния партньор. Харизматичен рицар в доспехи или красива принцеса... емоционалният Рак се впуска в отношения, които могат да го наранят. Но от друга страна, честата смяна на настроенията им, нерядко провокира конфликти и това отдалечава партньорите им от тях. 

Лъв
Представителите на този зодиакален знак определено знаят кои са и какво заслужават в любовта. Понякога са твърде мнителни към партньора си и рядко се доверяват. Възможно е след започване на нова връзка да изпитат колебания относно половинката си. Лъвовете не обичат ограниченията в личната им свобода, а светлините на прожекторите са запазени само за тях.

Дева
Представителите на този знак, определено не са лесни за връзка. Те са големи перфекционисти и дори и най-малкият недостатък може да ги накара да бъдат придирчиви към половинката си. Склонни са да останат самотни в любовта, само защото не могат да намерят достатъчно добър партньор.
Не че те са съвършени, просто отказват да се уредят с по-малко от това, което заслужават.

Везни
Везните могат да останат без половинка заради честите им съмнения, че половинката им може да ги мами в любовта. Често мнителността им е безпочвена, а те са склонни да си измислят такива сценарии, че конфликтът между тях и любимия човек е неизбежен. Проблемът им с доверието може да ги отведе в погрешна посока и да ги накара да простят голяма обида на този, който не заслужава любовта им. 

Скорпион
Скорпионът рядко би се поставил на мястото на дру, за да види проблемите в една връзка. Вместо това те са съсредоточени върху своите виждания, разбирания. Също така представителите на тази зодия имат проблем с признаването на собствените си грешки и недостатъци, което предизвиква проблем в любовните взаимоотношения. Тяхната потайност може да се окаже причина понякога да са без партньор до себе си.

Стрелец
За стрелеца е важно да чуе какво мисли половинката му по много въпроси. Но той е склонен и да спори и твърдо да отстоява позициите си. Въпреки че в това няма нищо лошо, стрелецът може да мине определена граница, да бъде твърде инатлив и да усложни ненужно нещата. Освен това е свободолюбив и днес може да е във връзка с вас, утре да реши, че има нужда от ново предизвикателство. 

Козирог
Представителите на зодията са родени лидери, могат да поемат отговорност, но по отношения на любовта, тези им качества ги провокират постоянно да се налагат над половинката си. 
Имат проблем с това да се оставят да бъдат водени от партньора си. Те се чувстват силни във всичко, което правят и винаги се стремят да го правят по правилния начин или правилен според техните виждания. 

Водолей
Водолеят може да бъде много импулсивен. Ако се появи нещо по-добро за тях в любовта, представителите на тази зодия, биха могли да бъдат много бързи и да скочат в новото любовно предизвикателство. 
Само защото нещо може да изглежда по-добре, не означава, че е така, нали, Водолеи? Също така, те правят импулсивни решения по отношение на връзката. Това има тежък ефект върху човека, с когото са. 

Риби
Рибите мразят конфликтите и рядко споделят чувствата си. Това се натрупва във времето и в даден момент ескалира. Партньорите им започват да се чувстват объркани. Ето защо е добре да споделяте повече, без да се страхувате да спорите, да изкажете мнение. 
19.04.2018, 12:25 часа
1047 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha