​Монтана въвежда нови технологии за умно управление

​Монтана въвежда нови технологии за умно управление „Всички хора имат нужда от телекомуникации на най-високо технологично ниво и следващата стъпка, която ще направим е също респектираща за доброто на всички, които живеят тук в центъра на Северозапада. Това заяви кметът на Монтана Златко Живков преди демонстрацията на технологични решения за умно управление на общини, организирана от М-тел в центъра на областния град днес.
„Повечето от хората не вникват в проекцията „Бъдещето на умните градове”, заяви Живков, но по-важното е, че нещата се случват не само във София, Пловдив и Бургас, нещата се случват и тук.
Екипът на водещата телекомуникационна компания в страната показа как с въвеждането на модерните технологии може да се следи, чистотата на въздуха, управлението на отпадъците, уличното осветление и градското паркиране.
Тези системи за непрекъснат поток на информация, чрез  уеб-базирани приложения дават възможност за по-добро управление и контрол върху различните дейности.
Въвеждането им е на етап реализиране на пилотни проекти в цялата страна. В Монтана компанията е традиционен партньор на общината от 20 години.
19.04.2018, 13:41 часа
1594 1
Коментари

Браво

19.04.2018, 16:06 часа
Мустак, покажи как с твоята "благословия" УМНО се изсича боровата гора над града до ТВ кулата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha