Дадоха НАП на съд

Дадоха НАП на съд Гражданско движение "БОЕЦ" заведе дело срещу НАП заради отказа да бъдат предоставени имената на фирмите, източили над 16,2 милиарда лева ДДС.
"Сезирахме Главната прокуратура, Президентството, Народното събрание, Европейската комисия, на практика, всички законоустановени органи и институции, които биха обърнали внимание на този скандал. По традиция, главна прокуратура не реагира на нашите сигнали", заяви в студиото на ФАКТИ юристът Захаринка Истаткова от "БОЕЦ".
"Амбицията ни е да осъществим натиск от страна на гражданите да изискват действията по закон. Не сме екстремисти, нито хулигани, макар че в някои медии се появихме и като такива. Ние сме хора, които си знаем правата и не се страхуваме да казваме истината. Това, разбира се, не остава безнаказано. Няма момент, в който някой от членовете да не е имал проблем - от това да прекратят здравноосигурителните права, когато имаш нужда от медицинска грижа, до това да те замерят с яйца, да ти палят колата, да ти подхвърлят разни пакетчета със странно съдържание, да заплашват открито, да те пишат по вестниците какъв си развратник, измамник. Никога не е имало момент на спокойствие", разказа Истаткова.
 
19.04.2018, 15:42 часа
1132 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha