Блондинка разказа за лудата си нощ с Роналдо /снимки/

Блондинка разказа за лудата си нощ с Роналдо /снимки/ Maнекенка направи разкрития за любовната си авантюра със звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо. Колумбийката Натали Ринкон даде интервю за "La Red", в което разказва за лудата нощ, която двамата имали в Маями преди време.
"Кристиано беше на съседната маса в ресторант, в който бях и аз. Погледнахме се и така започна флиртът. След това някой дойде на моята маса и ми каза, че Роналдо иска да се запознаем", признава Натали.
Три дни по-късно звездата на "Реал" и световния футбол поканил красавицата на среща.
"Бяха ме проучили в социалните мрежи и като разбрали, че помагам на фондация за деца в неравностойно положение, потвърдиха поканата", споделя Ринкон.
Двамата се срещнали в един от най-тузарските ресторанти в Маями. "Пихме вино. Кристиано е много чаровен. По едно време ми каза "виж ме как танцувам". И истината е, че беше много секси и чувствителен, очарова ме", продължава разказа си красавицата.
"Всички жени в ресторанта правеха опити да се доберат до Кристиано. Затова му казах, че искам да се махна от това място. Няма да ви казвам дали съм отишла в хотела му, или не, но си тръгнахме в 2:30 часа след полунощ. Целувахме се, няма да ви казвам къде... Оставям го на въображението ви", похвали се още манекенката.
20.04.2018, 11:30 часа
1816 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha