​16 нарушения са пресечени при акции във Врачанско

​16 нарушения са пресечени при акции във Врачанско Полицията е пресякла 16 нарушения при специализирани акции във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
През изминалото денонощие в Оряхово е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени са 12 коли и 20души. Констатирани са 12 нарушения, за които са съставени 5 пътни акта, 1 акт по Кодекса за застраховането, 5 акта по Закона за българските лични документи и 1 акт по Закона за МВР.
Акция е имало и в селата Долна Кремена, Горна Кремена и Кален. Тя е била с цел: противодействие на битовата престъпност в малките населени места, осигуряване на засилено полицейско присъствие, противодействие на кражбите, контрол на движението. Извършени са проверки на 15 души и 10 коли. За установени нарушения са издадени 2 пътни акта и 1 фиш, 1 акт по Закона за българските лични документи, съставен е един предупредителен протокол по Закона за МВР.
20.04.2018, 12:00 часа
744 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha