Геноцид! Още един издъхнал във Врачанско, докато чакал линейка

Геноцид! Още един издъхнал във Врачанско, докато чакал линейка Нова трагедия се е разиграла във Врачанско вчера, научи BulNews.bg. Още един човек е починал, докато чакал линейка.  
73-годишният Борис Радуновски от романското село Кунино е издъхнал на път за спешния център във Враца в собствената си кола. Той бил докаран мъртъв в здравното заведение от свой съсед вчера.
На Борис му прилошало и извикал екип на спешна медицинска помощ. След като чакал дълго време линейка той помолил съседа си да го закара по най-бързия начин до Враца. Вместо в спешния център обаче, тялото на мъжа беше свалено от червения „Форд“ и пренесено директно в моргата.
Припомняме, че това е втори трагичен случай само за ден във Враца. Привечер на центъра на село Хайредин 40-годишна жена припаднала и издъхнала пред очите на съселяните си. Свидетели незабавно се обадили на телефон 112 за помощ. Докато пристигне линейката обаче жената починала. Екипът със спешните медици дошъл 37 минути след подаването на сигнала, казаха местни жители.
20.04.2018, 12:39 часа
6658 2
Коментари

ДИБ

21.04.2018, 08:44 часа
Привечер на центъра на село Хайредин 40-годишна жена припаднала и издъхнала Свидетели незабавно се обадили на телефон 112 за помощ. Докато пристигне линейката обаче жената починала.

Инфо

20.04.2018, 16:22 часа
Колко по-късно дойде линейка толкова по-точна е диагнозата...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha