Трима младежи набиха и опитаха да ограбят мъж във Враца

Трима младежи набиха и опитаха да ограбят мъж във Враца Мъж беше жестоко пребит от група младежи на 19 и 20 години, които се опитали да го ограбят, съобщават от Областната дирекция на МВР във Враца.
Тази нощ в 2.47ч. на телефон 112 е получен сигнал от бедстващ мъж, който изревал, че е бил набит преди броени минути. Полицията незабавно се отзовала на помощ на окаяния В.Т. от Челопек.
Според разказа на мъжа, в 2.30ч. трима мъже с качулки са го издебнали и нападнали. Те са удряли с ръце докато жертвата паднала на земята и тогава започнали да я налагат с ритници. Не успели обаче да отмъкнат от безпомощния мъж златен ланец и раница с документи. 
За броени часове бяха открити извършителите на жестокото посегателство. Криминално проявеният и осъждан за кражба 19-годишен Н.Ж. е действал с набора си - врачанинът Б.Ц.Б и 20-годишният М.М.М. 
Младежите са разпитани, но не са дали сведения за причината за извършване на престъплението. Бандитите са оставени в ареста за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство в районното управление на Враца.
21.04.2018, 10:45 часа
2131 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha