Срамота, колеги! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“, днес пак го направи /доказателства/

Срамота, колеги! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“, днес пак го направи /доказателства/ Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен и като Гошо Синдика, продължава да мами оределите читатели на изданието, установи мониторингът на агенция BulNews.bg. Още след заемането на поста, той започна да прилага в работата си нелоялни практики, с цел да устои на конкуренцията на бившия си работодател Даниел Бузов. Едно от най-порочните неща, които Гошо Синдика редовно прави, е да връща часовника на качените новини в сайта на вестника. По този начин той заблуждава работодателя си Делян Пеевски и назначения за управител Димитър Николов, че „Конкурент“ е значим фактор във врачанската журналистика. Това, разбира се, е далеч от истината.
Днес Гошо Синдика пак диша прахта след журналистите на агенция BulNews.bg. По тази причина той отново върна часа на новината за станала катастрофа между Мездра и Враца, за която първо съобщи нашата медия. Инцидентът е рутинен, няма жертви и ранени, но въпреки това все още главният редактор измами читателите си, като настрои по-ранен час. Системата за мониторинг е записала, че в 14.40 ч. в сайта konkurent.bg няма подобна новина. По-късно такава все пак се появи, но с час от 14.35. Това е напълно безсмислено с оглед на читаемостта на самата новина, но въпреки това Гошо Синдика е искал да изглежда, че е успял да реагира бързо на станалия инцидент.
Отгоре на всичко е откраднал снимката към материала от групата „I see you КАТ-Враца“, без да посочи първоизточника, като нагло е излъгал, че е направена от репортер на „Конкурент“. Самият текст е преписал от агенция BulNews.bg, но това вече е традиция, срещу която ние нямаме нищо против. Да се надяваме, че новият главен редактор ще върне забравената традиция в „Конкурент“ отново да се прави журналистика …
21.04.2018, 15:44 часа
4059 1
Коментари

Доктор Ох, боли

21.04.2018, 15:49 часа
Абе тоя още ли не са го изгонили?! Шиши, действай, че това говедо ти затри вестника.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha