Козлодуй бе домакин на грандиозна гала вечер по кикбокс /снимки/

Козлодуй бе домакин на грандиозна гала вечер по кикбокс /снимки/ Представителят на домакините от СК „Golden Boys“ Козлодуй, шампион на България по кикбокс, бронзов медалист от световна купа, вице балкански шампион по кикбокс и отличен като Спортист на годината на Община Козлодуй за 2017 – Стоян Петков – вдигна на крака публиката в спортна зала „Христо Ботев“ като достоен завършек на грандиозната кикбокс гала вечер снощи. Известният с изключително тежките си удари Петков за пореден път демонстрира агресивния си стил на водене на боя и постигна категорична победа, след като и в трите рунда надделя над опитния медалист по бокс и  национален състезател по кикбокс на Сърбия Томислав Милич.
Другият представител на козлодуйския тим – Богдан Никифоров – претърпя поражение от състезателя от плевенския „Скорпион“ Венелин Илиев, който след многократни лоукикове контузи Никифоров в крака и в резултат на това го отстрани без особени усилия с технически нокаут преди края на третия рунд.
Безспорно най-зрелищен бе двубоят между един от най-опитните и най-атрактивни бойци в България с над 140 мача и едва 11 загуби зад гърба си – Димитър Пенчев, който и снощи доказа, че рядко оставя съдиите да решават изхода от мача, след като нокаутира изключително коравия Далибор Антич, известен в бойните среди като класен и опитен състезател. Така боецът от плевенския клуб „Скорпион“ Димитър Пенчев – 15-кратен шампион на България по кикбокс, двукратен балкански шампион, вице шампион от световна купа и вице европейски шампион за професионалисти – затвърди убеждението на феновете, че винаги излиза на ринга не само да покаже атрактивен и агресивен стил на игра на световно ниво, но и за победа.
Отлична подготовка показаха и юношите от монтанския спортен клуб „Спарта“, след като медалистът от държавни първенства Алекс Цветанов победи противника си от димитровградския „Фаворит“ – също медалист от държавни първенства и турнири по кикбокс Деян Делчев, а шампионът по муай тай на България Мартин Аксел надделя в оспорвана среща над плевенчанина Айхан Севков. Враца също защити достойно избора си на име на клуба – „Победа“, след като шампионът по кикбокс Михаил Велчовски се доказа над шампиона по муай тай, състезател на столичния спортен клуб „Кан Аспарух“ Валентин Георгиев – възпитаник на треньора световен шампион по муай тай Антон Петров, а отлично подготвеният Георги Гергов победи многократния шампион на България по кикбокс и състезател на старозагорския „Глори Про Тийм“ Иван Иванов.
Многократният шампион на България и вице балкански шампион по кикбокс Симеон Наковски от плевенския „Скорпион“ срещна доста силен противник в лицето на  опитния и класен национален състезател и шампион на Сърбия по кикбокс Лазар Лазаревич, но успя да достигне до победата. Съотборникът му Станислав Цанов пък претърпя загуба от шампиона на България по кикбокс и състезател на старозагорския  „Глори про тийм“ Чавдар Папарков. Македонският състезател Лютович пък претърпя загуба с нокаут от възпитаника на „Патриот“ Дупница с над 150 мача зад гърба си Доброслав Радев – европейски и вице световен шампион по кикбокс, носител на балканския пояс за професионалисти.
Едно от най-грандиозните събития в бойните спортове, организирано от козлодуйския клуб по кикбокс „Golden Boys“ съвместно с най-бързо развиващата се промоутърска компания за бойни спортове в България PRO FIGHT, бе замислено като атрактивен спектакъл под мотото „170 години от рождението на Христо Ботев“ и остави феновете на кикбокса във възторг от тричасовото зрелище, събрало в себе си десет наистина добри срещи на ринга.
21.04.2018, 16:09 часа
3297 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha