Полицията залови трима пияни зад волана за изминалата нощ във Врачанско

Полицията залови трима пияни зад волана за изминалата нощ във Врачанско Трима "герои" бяха спипани за шофиране в нетрезво състояние тази нощ във Врачанско, съобщават от полицията.
Екипите на пътна полиция са будували тази нощ за жалост на пияния врачанин Ц.Г. 30-годишният мъж е спрян за проверка за употреба на алкохол. Ц.Г. издържал теста с дрегер с положителен резултат и наличието на 1.2 промила било показано на малкия екран. На врачанина е съставен акт по Закона за движение по пътищата и му е издаден талон за медицинско изследване в Центъра за спешна медицинска помощ във Враца, където е дал кръв за лабораторен анализ. Мъжът е задържан за срок от едно денонощие във врачанския арест.
Компания на арестанта прави мъж от Нефела, задържан за същото провинение. Вечерта около 21.50ч. 27-годишният А.К. е спрян с червената палка. Дрегер отчита наличието на 1.2 промила издишан алкохол. АКТ и талон са били издадени на А.К. преди той да бъде придружен от полицаите до ареста.
24-часова присъда за шофиране на пияна глава е получил и 49-годишен мъж от Козлодуй. Полицейски служители са спрели управляваната от него  "Ситроен Ксара 1.9". Колата била в изправност, документите също, но последната проверка на дрегера отчела нередност. Шофьорът Е.П. е пил като по инструкция, за да достигне заветните 1.2 промила, които освен акт, го пратили в ареста за денонощие. Мъжът е отказал да му се вземе кръв за лабораторен анализ и по случая му е образувано бързо производство.
22.04.2018, 11:00 часа
2151 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha