Задържаха 35-годишен мъж за изнасилване на 4-годишно дете

Задържаха 35-годишен мъж за изнасилване на 4-годишно дете 35-годишен мъж от град Рила е задържан късно снощи за многократно извършвани насилствени действия спрямо 4-годишно момиче, дете на негов първи братовчед, предава Бтв.
Към 16.30 ч. вчера в спешното отделение на МБАЛ Благоевград е дошло за преглед 4-годишно момиче от ромски произход заедно с роднини. То е разказало на своя близка, че „татко й няколко пъти й правил лоши неща“.
Бащата на момичето две години е лежал в затвора, поради което детето е отглеждано от негов първи братовчед, който не живее в ромската махала на Рила. Детето е наричало въпросния братовчед „татко“.
След като близката разказала на родителите споделеното от момиченцето, те отишли в полицейски участък в Рила, за да съобщят, че детето им е насилвано от близкия родственик. Полицаите им казали, че първо трябва да отидат на преглед при гинеколог. Към 19 ч. снощи д-р Здравко Карагогов от АГ отделението на МБАЛ „Благоевград“ е констатирал, че дето е насилвано и има разкъсвания.
Към 20 ч. след установяването на насилие над детето в болницата е пристигнал екип от РПУ Рила със следовател, които са взели детето и родителите му и са ги отвели в участъка да дават показания.
След това 35-годишният Бисер Т. е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Уведомена е и районна прокуратура Дупница.
22.04.2018, 11:45 часа
1801 1
Коментари

Хан Крум

22.04.2018, 14:21 часа
Такива изверги трябва да бъдат публично обесени и след това да ги изхвърлят на бунището, но преди това задължително трябва по 30 удара със средно дебела дрянова пръчка на голо.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha