"Бдин" загуби точки след 3:3 с "Вихър" /Славяново/

"Бдин" загуби точки след 3:3 с "Вихър" /Славяново/ Отборите на "Бдин" и "Вихър" направиха зрелищен мач и завършиха 3:3. И двата тима могат да съжаляват за изпуснатите три точки, като след края на мача старши треньора на видинчани Борислав Борисов изказа недоволството си от отсъжданията на главния съдия Росен Гановски.
Денис Георгиев откри резултат в полза на домакините в 13 минута. Той бе намерен с прецизен пас от Калоян Цветков и и със силен удар от ъгъла на малкият пенал отбеляза за 1:0. В 14 минута гостите извършиха принудителна смяна поради контузия на Борислав Иванов. На негово място се появи в игра Николай Иванов. В 18 минута гостите се върнаха в мача с гол на Траян Димитров. След едно центриране и разбъркване пред вратата на Сайков, Димитров успя да вкара от близо. Веднага след гола гостите направиха втора принудителна смяна. На мястото на Иван Иванов в игра влезе Преслав Антонов. До края на полувремето вратаря на видинчани Сйков показа умения и спаси коварен шут на Траян Димитров. Денис Георгиев се откъсна пред защитата на гостите в края на полувремето и бе повален от защитник, но съдията Гановски показа за нарушението само жълт картон на Теодор Михайлов. Домакините искаха червен, но преценката на съдията остави в игра защитника.
Втората част започна с натиск на видинчани и Тони Цветков бе близо до гола след ъглов удар, но би в страни от вратата. Последваха силни минути на "Вихър", като но два пъти имаха шанс да вкарат. Траян Димитров излезе на добра позиция, но Сайков парира удара му. Преслав Антонов почти на празна врата би в страни от нея. Все пак гостите стигнаха до гол. След едно центриране от фал в 53 минута, топката прелетя над защитниците на "Бдин" и Константин Генков я отклони във вратата за 1:2.Домакините не се отказаха и стигнаха до изравняване в 64 минута. Мартин Димитров центрира мощно от фал, а вратаря Линев изпусна топката във вратата си при опита си да я хване. В 77 минута гостите отново излязоха напред в резултата. Отново центриране доведе до разбъркване пред вратата на "Бдин", а Траян Димитров бе най- съобразителен и от близо вкара за 2:3. Гостите усещаха, че ще си тръгнат с трите точки, но видинчани не се предадоха и стигнаха до изравнителен гол. Отново центриране доведе до гола. Топката попадна при Емил Любомиров и той шутира, но вратаря отби, а при добавката Мартин Колев не сгреши за крайното 3:3 в 89  минута.
 
"Бдин": Ивайло Сайков, Едуард Миленов, Яник Иунде, Ивайло Иванов/к/, Калоян Цветков, Кристиян Йошов, Мартин Колев, Деян Захариев, Денис Георгиев, Мартин Димитров, Тони Цветков/83м. Емил Любомиров/.
"Вихър": Светлин Линев/к/, Борислав Иванов/14м. Николай Иванов/, Светослав Кръстев, Теодор Михайлов, Константин Генков, Дилян Димитров, Траян Димитров, Йоан Петков, Димитър Димитров/83м. Светлин Златарев/, Любомир Иванов, Иван Иванов/19м. Преслав Антонов/.
Жълти картони:
Калоян Цветков, Кристиян Йошов и Деян Захариев за "Бдин".
Теодор Михайлов и Николай Иванов за "Вихър".
Главен съдия:Росен Гановски от Враца.
Помощници: Илиян Маринов и Славян Добрев от Враца.
4-ти съдия: Петър Иванов от Монтана.
Делегат на БФС: Милен Бельов от Враца.
22.04.2018, 21:00 часа
815 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha