Ад на пътя! Двама пострадаха при нова тежка катастрофа в Монтанско

Ад на пътя! Двама пострадаха при нова тежка катастрофа в Монтанско Двама души са в болница след нова тежка катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал към 12 часа вчера на Е-79 при пътния възел за село Долна Вереница. 72-годишен жител на областния град с инициали Й.Б. шофирал лекия си автомобил "Опел Астра" в посока Видин. На десен завой обаче загубил контрол над управлението и изхвърчал в канавка отляво на платното за движение.
Водачът и 70-годишната пътничка в автомобила са настанени за лечение в хирургично отделение на монтанската болница с по 3 счупени ребра, без опасност за живота.
На водача е извършена проба за употреба на алкохол, която била отрицателна. Причините за възникналото ПТП са в процес на изясняване. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.
Припомняме, че това е трета катастрофа за ден в Монтанско. Двама младежи са в болница, след като бяха пометени с мотор, а пиян удари паркирана кола в Лом.   
23.04.2018, 11:48 часа
4577 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha