Полицията спипа нарушители във Врачанско

Полицията спипа нарушители във Врачанско 12 нарушители са спипани по време на акции във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера  за времето от  9 до 17 часа в Бяла Слатина е проведена специализирана операция за противодействие на битовата престъпност. Извършени са проверки на  21  коли и 27 души. Съставени са 2 акта по Закона за движение по пътищата и 1 акт за нередовни лични документи.
Спецоперация е имало и в Оряхово, където са проверени са 13 автомобила и 27 лица. Констатирани са 8 нарушения, за които са съставени 3 пътни акта, 4 акта по Закона за българските лични документи и 1 акт по Закона за МВР.
Вчера в Роман е проведена специализирана полицейска операция с цел установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около увеселителни питейни заведения; проверки за наличие на стоки без акцизен бандерол; повишаване чувството за сигурност на гражданите;  противодействие на битовата престъпност;  превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 12 лица и 8 коли. Установени са 2 нарушения.
23.04.2018, 13:17 часа
1359 1
Коментари

Петко

23.04.2018, 13:34 часа
ииии още акции да има в другите населени места че е пълно с некъдърни си камикадзета който хвърчат с тея коли и се мислят че карат бентлита ма ви искам цевилни че много биете на очи с тея нови патрулки
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha