Безумие! Жена гледа котката си в аквариум! Доброволци готвят зрелищна спасителна акция

Безумие! Жена гледа котката си в аквариум! Доброволци готвят зрелищна спасителна акция Истински екшън се заформя пред дома на бургазлийка на ул. "Фердинандова" 35, научи Burgas24.bg. Десетки доброволци организират спасителна акция за коте, държано под ключ в аквариум.
Животинчето е гледано в нечовешки условия – в стъклена кутия, в която липсва дори въздух. Заключено е с катинар, а в аквариума е поставен леген с накъсани хартийки за тоалетна. По данни на съседите, живее там всички топли месеци, а зимата е местено на таванска стая!
Зоозащитници вече са сигнализирали полицията и всички възможни институции. Органите на реда са издали предписание, но не са освободили котката, тъй като нямат право.
"Може ли всички свободни доброволци и защитници тук, на адрес? Котето вече веднъж беше "пуснато", върнало се е при лудата! И беше "пуснато" защото направо излетя като се отвори вратата! Трябва да се вземе, котката не дава да я хващат чужди хора, плаши се. А от улицата тя си го взима обратно! Трябва да бъде взета, не просто пусната! Котаракът е стресиран, естествено!!! Жената, която го държи под ключ, е луда и е невъзможна комуникация и преговори с нея", пишат в социалната мрежа от зоозащитни организации.
23.04.2018, 16:29 часа
975 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha