Община Враца дава над 80 бона за поддръжка на компютърните и телефонните си системи

Община Враца дава над 80 бона за поддръжка на компютърните и телефонните си системи Община Враца обяви обществена поръчка за поддръжка и профилактика на съществуващи компютърни и телефонни мрежи, научи BulNews.bg.
Изключването и преместването на системите се налага заради ремонт на сградата, в която се помещава местната администрация и те трябва да се поставят на временни работни места. След приключване ремонта на съответната част от сградата системите трябва да се профилактират и да се връщат обратно по местата си. Същевременно следва ежедневно да се осигурява фронт за работа на изпълнителя на ремонтно-строителните дейности, което изисква непрекъснато присъствие в административната сграда на община Враца.
В обществената поръчка не се предвижда влагането на нови материали, а ще се използват съществуващите кабели, които само ще се профилактират и ще се подменят само повредени и скъсани участъци.
По време на изпълнение на дейностите изпълнителят трябва да спазва изискванията на всички нормативните документи за извършване и приемане на „компютърни и телефонни мрежи“, допълват от общината.
Стойността на обществената поръчка е 68 798.75 лева без ДДС или 82 558.50 лева с ДДС. Критерият, по който ще бъде избран изпълнителят, е оптимално съотношение между цена и качество. Оферти могат да се подават до 2 май.
24.04.2018, 08:01 часа
1399 2
Коментари

Петко

24.04.2018, 09:25 часа
ене ли ги ******* майаката на всичките долно общински общинари и не само на тех ми на всички там града ни замира те това ще ми правят аа правете предприятия да има къде да работят хората ми това много сте зле и за това ще сме най пропадналя регион

Музовир

24.04.2018, 08:23 часа
Какви телефонни мрежи, всичко съвременно е със СИМ карта, при това като си абонат на ВИВАЦОМ поддръжката е безплатна. Харчете пари, деба неговата мама, бедните Врачани ще плащат ...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha