От последните минути! Мазало на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, линейки летят с петима ранени към спешното /снимки/

От последните минути! Мазало на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, линейки летят с петима ранени към спешното /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. На кръстовището след митницата са се сблъскали врачански „Сеат“ и „Ауди“, като и двата автомобила са със сериозни материални щети.
По първоначална информация жена е шофирала „Ауди“-то по главния път в посока стадиона, когато от пряката на ул."Козлодуйски бряг" излязъл другият автомобил. От силния удар „Сеат“-ът се е завъртял и спрял в лентата на идващите към магазин „Лидъл“.
Три линейки пристигнаха на мястото на катастрофата. В болница бяха закарани шофьорката на немската кола и возещите се в другата мъж, жена и две деца. На този етап е ясно, че най-пострадал е шофьорът на „Сеат“-ът, който е поел удара при катастрофата. Еърбеците на неговата кола са се отворили и това е спасило съпругата му и двете дечица. Малките са силно стресирани и пищят в спешното, което допълнително нагнетява напрежение в отделението.
Катастрофата стана в натоварен час и заради нея се образува леко задръстване по възловия булевард. На мястот на инцидента има патрул на пътна полиция, който регулира движението в участъка. В района на кръстовището има множество разпилени части от пострадалите автомобила, затова шофьорите трябва да минават с повишено внимание.
23.04.2018, 17:54 часа
15097 3
Коментари

bmw 335i

24.04.2018, 01:16 часа
Ей, хванете гледайте има ли коли преди да се включвате в движението, че ми писна от такива малоумщини.

путио маринкин

23.04.2018, 21:10 часа
ей удавници путката майна да ви еба в устата хаха!мрете чворове червеи да ви ядат живи да ви воза у ковчег олигофрени идиоти врачански тумбаци пепеливи!спин да ви пофрака по дробовете!

6

23.04.2018, 19:14 часа
Сеатът сигурно не е спрял на стопа...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha