„Ботев“/Враца/ прегази „Ботев“ в Гълъбово, букмейкърите в потрес

„Ботев“/Враца/ прегази „Ботев“ в Гълъбово, букмейкърите в потрес Отборът на „Ботев“/Враца/ постигна пореден изненадващ резултат в мачовете си във Втора лига. Днес като гост той разби на стадион "Енергетик" в Гълъбово домакините от „Ботев“ с категоричното 4:0 и не остави никакви съмнения в класата си. В предишния кръг врачани допуснаха изненадваща загуба у дома от аутсайдера „Созопол“ с 0:1, а седмица преди това изненадващо победиха в София лидера „Царско село“. Фенове вече се шегуват, че букмейкърите не могат да направят точните си предвиждания за мачовете на „Ботев“/Враца/.
Днес с подкрепата на голяма агитка гостите бяха тотален господар на трена и четирите гола бяха най-малкото, с което се отърваха домакините от Гълъбово. Резултатът откри Спас Георгиев, който бе точен от дузпа за 1:0.  В 18-та и 40-та минути Петър Атанасов вкара 2 гола и затвърди доминацията на врачани. През второто полувреме отново Спас Георгиев вкара и сложи точка на спора за 4:0.
През целия мач играчите на „Ботев“/Гълъбово/ се чудеха как да спрат врачани и да получат обещаната премия от „Царско село“ и така не разбраха, че са потопени от летящия си съименник.
23.04.2018, 19:55 часа
3449 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha