Ексклузивно в BulNews: Вижте коя е жената, която пропя срещу Манчо, Анри, Ники Циганчето, Бункера и Духаста /снимки/

Ексклузивно в BulNews: Вижте коя е жената, която пропя срещу Манчо, Анри, Ники Циганчето, Бункера и Духаста /снимки/ Агенция BulNews.bg се сдоби с ексклузивни кадри на Неда Бенова. Тя е жената, която пропя срещу задържаните за участие в организирана престъпна група врачани Анри и Манчо Ковачеви, Никола Георгиев - Ники Циганчето, Първан Славчев – Бункера, Деян Иванов – Духаста.
28-годишната врачанка беше заловена заедно с останалите при мащабната акция на ГДБОП миналата седмица. След това обаче беше освободена под парична гаранция, защото издала изключително изчерпателни подробности за групата.
Оказва се, че Неда е бивше гадже на един от задържаните – Деян Духаста. В момента тя е в интимни отношения с Галин Захариев, който се издирва за участие в групата. Част от другите членове на бандата обаче – братята Ковачеви и Ники Циганчето, отричат да я познават. Затова е любопитно от къде дамата се е сдобила с важната информация, която да й издейства по-леко наказание от магистратите.
Припомняме, че шестимата бяха задържани на 17 април във Враца. Два дни по-късно Специализираният наказателен съд в София гледа мерките им за неотклонение. Магистратите решиха братята Ковачеви, Ники Циганчето и Бункера да останат в ареста. Духаста, който има да излежава предишна присъда, бе приведен в затвора, а Неда Бенова бе освободена.
25.04.2018, 08:54 часа
27805 4
Коментари

ceco blagoev duet gocov

25.04.2018, 22:56 часа
nie vi opraihme da ni edete yq sega 6a lejite po 120godin 6to ste mnogo otvoreni xaxaacax tumbaci pepeivi

Тиери Анри

25.04.2018, 22:41 часа
Само да я изляза и мооошно ша я задаволъ.

Kalin

25.04.2018, 09:48 часа
неги познават ли малеее тия наркотици ви промиват не мозаците ми и други части на тялото бе ще ви гният колалите и това сие краино време беше града да се изчисти от малкото буклук къде има и е има и още но постененно ще се измете и ще много добре

Враца

25.04.2018, 09:48 часа
Таа няма да живее много дълго
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha