Без милост! Манчо, Анри, Ники Циганчето и Бункера остават за постоянно в ареста

Без милост! Манчо, Анри, Ники Циганчето и Бункера остават за постоянно в ареста Специализираният наказателен съд в София остави за постоянно в ареста задържаните при мащабната спецакция на ГДБОП, научи BulNews.bg.
Вчера братята Анри и Манчо Ковачеви, Никола Георгиев - Ники Циганчето и Първан Славчев – Бункера обжалваха наложените им миналата седмица мерки за неотклонение „задържане под стража“. Магистратите от спецсъда обаче отхвърлиха искането им и те ще останат зад решетките, докато трае разследването срещу тях.
Припомняме, че четиримата врачани, заедно с още един известен представител на местния ъндърграунд Деян Иванов – Духаста и девойката Неда Бенова, бяха задържани на 17 април от ГДБОП за участие в организирана престъпна група за изнудване и разпространение на наркотици. Издирва се и седми член на бандата – Галин Захариев. Той обаче към момента се укрива от органите на реда.
Духаста има да излежава предишна присъда и е приведен в затвора. Неда Бенова пък е освободена под парична гаранция, тъй като пропяла срещу останалите членове в групата.
27.04.2018, 09:24 часа
14622 4
Коментари

Кърт Кобейн

27.04.2018, 21:23 часа
Ча има възмездие !!!

Гражданин

27.04.2018, 10:53 часа
Да си върнат на бабата апартамента, дето открадхнаха с измама! Де**а и безмилостните боклуци - нямат свян от нищо ...... и до живот ще им е малко! За държавата няма да коментираме - десетилетия търпи мародерствата на мангала и не може да го затвори

Петко

27.04.2018, 09:59 часа
демек градо ни ще се изчисти от буклуците които бяха се расеяли из целия град ли мале това е добре и никва милост за тея кучета искам ги да гният в затвора там гие мястото не на свобода да са мислили на време не сега и за другите също се однася

Gonzo

27.04.2018, 09:45 часа
EEEE Bravo!!!Dano pravosadnata sistema da si svar6i dobre rabotata!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha