Два екипа от ПГТР печелят първи етап в международното състезание „Социални иновации“

Два екипа от ПГТР печелят първи етап в международното състезание „Социални иновации“ Два екипа от Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца вложиха усилие и старание да представят своите иновативни социални идеи и са класирани да продължат участие за втори етап от международното състезание „Социални иновации“, което се организира от Джуниър Ачийвмънт България и се реализира с подкрепата на NN България.
В първия етап на състезанието са представени 46 екипни предложения за създаване на социален бизнес от общо 32 училища в 22 населени места. Във втория етап продължават участие 18 екипни предложения, в т.ч. и двата екипа от ПГТР, Враца: „Be eco smart“ с ръководител старши учител Маринка Петрова и учениците Биляна Лиловска, Кристина Бардарска, Мартина Георгиева и Цветослава Петрова и „The team“ с с ръководител старши учител Ирена Димитровска-Андреева с учениците Евгения Евгениева, Габриела Нитоловска и Мариела Младенова
Учениците ще продължат работата си по по-нататъшно развиване на подадената идея. Предстоят им две онлайн среща с менторите от NN чрез платформата GoToMeeting. Разчитаме на активната работа на учениците върху бизнес идеята  във връзка със стилистичното и граматическо оформление и крайното съдържание за спечелване на международното състезание „Социални иновации“.
30.04.2018, 09:09 часа
1501 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha