Нинова:ГЕРБ не могат да компрометират резултата, че 91 % от българите искат намаляване на депутатските заплати

Нинова:ГЕРБ не могат да компрометират резултата, че 91 % от българите искат намаляване на депутатските заплати ГЕРБ не могат да компрометират и отменят резултата, че 91 % от българите подкрепят предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в лично обяснение от парламентарната трибуна във връзка с твърдението на Данаил Кирилов от ГЕРБ, че тя заслужава заплата 110,20 лв..
„Изкушихте се да влезете в тона, присъщ на управляващите, когато нямате аргументи срещу идеята, да нападате вносителя на идеята лично. Когато съм предложила тези неща, съм се подготвила за всичко, което ще ми се случи. Понеже нямате истински аргументи, срещу това, което предлагам, дайте да унижаваме Нинова, за да обезсмислим идеята й“, коментира Нинова.
„Защо няма да успеете? Защото по едно проучване от миналата седмица, което вие поръчахте - 91 % от българските граждани подкрепят предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати. Това не може да компрометирате и злепоставите. Това е мнението на 91 % от българите, няма как да компрометирате, злепоставите и отмените“, подчерта лидерът на опозицията.
Тя разкритикува управляващите, че нито веднъж в своите изказвания по темата не са се сравнили с хората, а с депутатите в Германия и с милионерите. Нинова отбеляза ,че Кирилов е казал, че при първия мандат на Бойко Борисов са работили за кауза. „В третия мандат работите за друго нещо, но не за кауза“, заяви Нинова. 
04.05.2018, 11:07 часа
989 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha