Срамота, колеги! Гошо Синдика пусна в „Конкурент“ нова фалшива новина за врачанската болница /доказателство/

Срамота, колеги! Гошо Синдика пусна в „Конкурент“ нова фалшива новина за врачанската болница /доказателство/ Фабриката за фалшиви новини, която бичи яко в редакцията на врачанския вестник „Конкурент“, извади нова продукция, установи проверка на агенция BulNews.bg. Днес в сайта на изданието бе публикуван материал със стресиращото заглавие „Скандал! Никой не ще да управлява МБАЛ „Христо Ботев“, в който по брутален начин е направен опит да бъде манипулирано общественото мнение. Поместеният текст е откровена лъжа, която е част от атаката на „Конкурент“ срещу най-голямата болница в Северозападна България. Главният редактор Георги Александров, известен и като Гошо Синдика, тиражира твърдението, че все още не са подадени документите за вписването на новия изпълнителен директор и какво означавало това за бъдещето на здравното заведение.
Проверка на агенция BulNews.bg  установи, че документите за вписването на новия Борд на директорите на МБАЛ „Христо Ботев“ са подадени по електронен път от служители на министерството в Търговския регистър. Входящият номер за внесения годишен финансов отчет е 20180504112725, а молбата за вписването на новия Съвет на директорите е с № 2018050411140.
Нормално е безпристрастният читател да се запита защо е тази брутална атака срещу болницата във Враца. По-наблюдателните хора вероятно са забелязали, че в дните, когато има стачки срещу здравното заведение, във вестник „Конкурент“ и в неговия сайт се публикуват платени материали за блестящото развитие на „Първа частна болница“. Освен че е крайно неуместно точно в такъв момент да се пускат подобни текстове, това е и доста знаково. Мислете, хора, мислете…
04.05.2018, 11:56 часа
3468 1
Коментари

Редовен читател

04.05.2018, 13:05 часа
Пеевски, гони тая смрад от Конкурент, че те направи за смях на цяла България. Толкова зле нее било дори по времето на Таня Видова.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha