Блъснатата пешеходка във Враца бере душа в болница

Блъснатата пешеходка във Враца бере душа в болница Блъснатата пешеходка на алеята към стадиона във Враца е била настанена с временна опасност за живота в болницата в града, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Както писа първо BulNews.bg, инцидентът стана вчера към 12 часа. 82-годишната врачанка Ц.Ф. тръгнала да пресича улицата, когато била ударена от  лек автомобил „Шкода Октавия“, управляван от 31-годишния местен жител М. П., който е с дълъг стаж зад волана.  
Ц. Ф. е получила фрактура на ляв крак и черепно-мозъчна травма. Пострадалата е настанена в хирургичното отделение на МБАЛ „Христо Ботев“ в града с временна опасност за живота.
Причините за катастрофата все още се изясняват, но вероятно до удара се е стигнало заради неправилно пресичане на пътното платно между паркираните коли от страна на пешеходката Ц. Ф., сочат от полицията.
Шофьорът М. П. е изпробван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Образувано е досъдебно производство.
09.05.2018, 09:35 часа
6722 1
Коментари

Дайте си говорим истини

09.05.2018, 19:53 часа
Верно е пресякла неправилно, ама и тоя пуст пустиняк за да я метне директно на предния джам е карал като Фитипалди. P.S. По предницата няма следи от удар, а това става само при извънредно висока скорост.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha