Най-известните готвачи в България демонстрират професионализъм във Враца

Най-известните готвачи в България демонстрират професионализъм във Враца Мастърите в гурме кухнята от телевизионния екран - Виктор Ангелов, Андре Токев, Петър Михалчев и Борис Петров, ще готвят балканска кавърма по юнашки във Враца. Вкусотията те ще забъркат в тиган с диаметър 1,7 метра в двора на професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство в града. Най-добрите готвачи и реалити звезди в националния ефир ще участват в хепънинг пред училището на 13 май /неделя/ от 10 ч. Със себе си шеф Виктор Ангелов ще доведе и своята ученичка Светлана Илиева от Hell's kitchen България.  Майсторите на деликатеси ще направят демонстрации пред ученици и гости на проявата. Ще се проведе и състезание по бързо сервиране, Workshops по приготвяне на палачинки, скара, коктейли, плодови и сладкарски изкушения. 
"За гостите сме подготвили игри на открито, караоке шоу и ателие по народни танци. Ще демонстрираме своите умения в сгъването на салфетки", издадоха от управата на професионалната гимназия. 
В хепънинга ще се включи и преподавателят от Стопанската академия в Свищов доц. Момчил Антов, който е бивш възпитаник на училището. На мероприятието ще свири духов оркестър "Огоста".
11.05.2018, 12:57 часа
4800 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha