Врачанският "Боен клуб Сила" спечели два медала на Балканско първенство по ММА в Гърция

Врачанският "Боен клуб Сила" спечели два медала на Балканско първенство по ММА в Гърция Врачанският "Боен клуб Сила" изпрати двама свой състезатели на Балканско първенство, което се проведе в събота и неделя в гръцкия град Серес.
Петкратният Балкански шампион Цветомир Тодоров игра за Българският национален отбор в категория 66 кг при юнушите, а Николай Цветков в категория 49 кг при момчетата .
С много добра техника на финала само за 35 секунди Цветомир Тодоров отказа опонента си с блестящ "Армбар". Така той за шести пореден път стана Балкански шампион.
Николай Цветков не успя да надвие своя опонент и отстъпи на финала, след като беше заключен с "Анаконда". Той се окичи с сребърен медал, който бе задоволителен за дебютът му на международно състезание.
Треньорският екип е доволен от представянето на двамата бойци. За тяхното добро представяне работиха треньорите Асен Асенов, Ивайло Русинов и Петър Петров. Младите надежди на "Боен клуб Сила" получиха поздравления от председателя на Българска Федерация по ММА Станислав Недков - Стъки.
Българският национален отбор успя за шести пореден път да стане първенец на Балканите като успяха да завоюват 16 златни,14 сребърни и 2 бронзови медала. Албания останаха на второ място, домакините от Гърция на трето, а отборът на Черна гора на четвърто място. 
15.05.2018, 13:24 часа
2851 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha