Новият шеф на полицията в АЕЦ "Козлодуй" встъпи в длъжност

Новият шеф на полицията в АЕЦ "Козлодуй" встъпи в длъжност Главен инспектор Пламен Томов пое днес управлението на Районно управление - „АЕЦ“ Козлодуй.  Новият началник беше представен пред личния състав  от директора на ОД МВР Враца старши комисар Янко Янколов, който пожела успех  в  работата на главен инспектор Пламен Томов, като ръководител на толкова важно звено  в системата на МВР и националната сигурност.
Главен инспектор Пламен Томов е роден на 23. 04.1976 г. в Лом. Завършил е висше образование през 2001 година Академия на МВР в София, специалност “Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, ОКС – бакалавър, а през 2012 г. ЮЗУ в Благоевград, специалност “Право”, ОКС – магистър.
Професионалната му кариера в системата на МВР започва през 2001 г. на длъжност разузнавач в сектор БОБ при ОДМВР - Монтана. Последователно е заемал длъжностите разузнавач, началник на група, началник на сектор в ОДМВР – Монтана.
Припомняме, че повече от година управлението в Атомната беше без титуляр след напускането на Аспарух Максимов. През това време длъжността се изпълняваше от Петьо Ризов, който остава на работа в полицията.
15.05.2018, 13:42 часа
6312 1
Коментари

Мен

17.05.2018, 21:21 часа
Влахундер назначава друг влахундер!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha