Екшън в Северозапада! ​Хлапаци катастрофираха с открадната кола и избягаха

Екшън в Северозапада! ​Хлапаци катастрофираха с открадната кола и избягаха Полицията разкри петима хлапаци, катастрофирали с открадната кола на пътя между Роман и село Кунино, съобщиха от МВР.
Съобщението за инцидента е получено вчера към 6.20 часа в местното районно управление. От извършената проверка на място е установено, че извън пътното платно е катастрофирал лек автомобил „Фолксваген Голф”, собственост на 70-годишен жител на Роман.
Полицията посетила мъжа, който бил в жилището си. Пред органите на реда той заявил, че колата е била паркирана на улица в града и най-вероятно е  открадната от неизвестни лица. При оглед на мястото на катастрофата е установено, че една от вратите на автомобила е разбита и е с повредена ключалка. На около 200 метра от „Голф“-а, в гориста местност е открита акумулаторната батерия на колата, оставена в тревата. По данни на собственика, от автомобила е извършена и кражба на различни по вид вещи – дрехи, въжета, автоаптечка и др. 
Ченгетата продължили разследването и разкрили, че съпричастни към деянието са петима непълнолетни лица от град Роман. Децата са разпитани в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая, като са направили самопризнания за извършеното деяние. Те разказали, че откраднатите вещи и предмети, предали на 18-годишния местен жител Е.П. Полицаите посетили младежът в жилището му, където извършило претърсване и полицейските служители са открили откраднатото. По случая е образувано досъдебно производство.
16.05.2018, 09:54 часа
5087 0
loading...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha