Кобилкина: Защо мъжете не искат секс

Кобилкина: Защо мъжете не искат секс Сексът е нещо хубаво, той заздравява връзката, кара те да се усмихваш и да се чувстваш добре. Сексът показва взаимно на партньорите, че са желани и харесвани. Но има ли мъже, които не искат секс? Ето отговора на семейния терапевт и сексолог Наталия Кобилкина:
Заради финансови проблеми и отговорности, които им се налагат в обществото, мъжете не винаги проявяват желание за секс. Те не могат да правят секс, ако са ядосани или имат проблеми. „Има ли проблеми мъжът ти, ти за него не съществуваш“, казва Наталия. Затова мъжете първо трябва да решат проблемите си и да преборят страховете или гнева си.
Сексът остава на заден план, ако има футболен мач или друг някакъв спорт. Тогава представителите на силния пол заместват секса с адреналина от спорта.



Тенденцията хората да биват привличани от хора, с които имат общи теми, не е нищо ново. Именно качественото общуване сближава и прави секса осъзнат и изпълнен с емоции. Според сексолога обаче по-сексуални са първичните мъже. А учените, хората с творчески професии, често са асексуални. Затова има жени, които имат по няколко мъже „Един ягуар в гаража, един тигър в леглото и един умен мъж за комуникация“, казва Наталия.
Съветите на Наталия са партньорите да разговорят и заедно да решават проблемите си, защото иначе раздялата е неизбежна.
16.05.2018, 14:30 часа
1154 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha