ПГ по МСС в Мездра отпразнува 70-годишния си юбилей /снимки/

ПГ по МСС в Мездра отпразнува 70-годишния си юбилей /снимки/ С богата програма бе отбелязана 70-та годишнина на ПГ по МСС в Мездра. Това стана днес в двора на училището, където ученици, учители и гости на учебното заведение можеха да наблюдават истинско представление, изпълнено с разнообразни изпълнения.
Кметът на Мездра инж. Генади Събков поздрави бившите и настоящи учители и ученици и им припомни, че зад тази 70-та годишнина се крие упорития труд на поколения мездренчани. Той добави още, че на учителите им предстои огромната отговорност да продължат следващите 70 години с много по-високо темпо, да бъдат още по креативни и настоятелни.
Програмата продължи с различни изяви, сред които изпълненията на вокална група „Детски свят” и индивидуалното изпълнение на Борислава Стойменова с ръководител Анета Петкова. Атмосферата бе допълнена с изпълнения на танцов състав за народни танци към ПГ „Алеко Константинов” и мажоретен състав към Център за подкрепа на личностното развити (ЦПЛР) с художествен ръководител Христинка Стоянова. Танцов състав за народни танци  към читалище „Просвета” с художествен ръководител Мирослав Аспарухов също зарадва публиката със своите изпълнения.
След музикалната част публиката имаше удоволствието да наблюдава истинско бойно представление от Карате клуб „Лотос” с треньор Василий Ковяр, както и състезание по управление на автомобил.
16.05.2018, 19:44 часа
886 0
loading...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha