Трима от балканските шампиони на България по ММА са от Монтана /снимки/

Трима от балканските шампиони на България по ММА са от Монтана /снимки/ И тримата национали на СК "Бойни спортове Монтана" донесоха златни медали за отбора на България от Балканиадата по ММА, домакин на която бе гръцкия град Серес.
Искрен Цветков спечели титлата при момчетата, Дейвид Велков стъпи най-високо на почетната стълбичка при кадетите, а Николай Атанасов стана балкански шампион при юношите. Особено авторитетен бе успехът на Атанасов на полуфинала, където се изправи срещи боец от Албания, настоящ европейски първенец по кик бокс, и го принуди да се откаже преди да е изтекла и първата минута от срещата.
„Резултатите говорят красноречиво. Щастлив съм с моите момчета, радваме се, че бяхме част от националния отбор на България”, заяви треньорът на "Бойни спортове Монтана" Николай Цоков-Колето. В Серес българският тим извоюва 16 златни, 14 сребърни и 2 бронзови медала и за шести пореден път стана балкански шампион. Място в тройката намериха още отборите на Албания и Гърция.
„Поздрави за всички треньори и състезатели за страхотната работа, която са положили за да се стигне до този отборен успех. Поздравления и за страхотна работа на екипа на БФММА, който изнесе голяма част от състезанието на гърба си, най-вече като организация”, каза още Николай Цоков.
17.05.2018, 14:14 часа
2495 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha