Кметът на Враца Калин Каменов: Футболната приказка на "Ботев" завърши с успех

Кметът на Враца Калин Каменов: Футболната приказка на "Ботев" завърши с успех "Един изключително оспорван и тежък сезон, който завърши по невероятен начин за нас. Преживяхме едно невероятно първенство, но най-важното е, че сме шампиони", каза кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на управителния съвет на ПОФК "Ботев".
"Изключително съм щастлив, че въпреки всички удари под масата и по кокалчетата, успяхме да докажем, че Враца и "Ботев" заслужават най-много директната промоция за Първа лига. Видяхте какъв праезник стана днес, когато на мач във Втора лига дойдоха 6 000 души. Представете си колко ще дойдат в елита!", добави Каменов.
"Българският футбол има нужда от отбори като "Ботев". Мястото ни е в Първа лига. Днес тази невероятна публика го доказа. Феновете доказаха, че "Ботев" е религия за тях. Ето за такива моменти, като днешния, си заслужава човек да живее. Благодаря на всички, които ни повярваха и ни подкрепят. Убеден съм, че много скоро и българското правителство с премиер Бойко Борисов ще ни помогне да завършим ремонта на стадион "Христо Ботев". Нашият клуб заслужава да има модерен съвременен стадион", допълни кметът.
Каменов отчете, че най-трудно пред него като председател на УС на "Ботев" е било да вдигне футболистите след домакинската загуба от Созопол.
"Момчетата рухнаха тогава. Голяма част от нашата публика беше разочарована. Тогава много хора започнаха да говорят глупости. Но вместо да ги наказваме, вместо да говорим за треньорски смени и уволнения, за оставки, ние ги подкрепихме. Казахме, че им вярваме и че в оставащите 5 мача до края трябва да спечелят 5 победи. Влязох при тях в съблекалнята и ги подкрепих. А те се отблагодариха с 5 поредни победи. Затова днес празнуваме. Това е нашата футболна приказка, която има добър край!", заключи кметът на Враца.
19.05.2018, 22:43 часа
5636 3
Коментари

бутански

20.05.2018, 10:53 часа
не харчете парите на общината за да си правите PR,за който мечтае всеки кмет....като си вкарал отбора какво? ще сте брашнения чувал на първа лига и ще увеличите бюджета двойно за да си правите кеф на ...нали сме цъфнали и вързали.Търси спонсор спарен

до кмета

20.05.2018, 10:48 часа
Радвам се като врачанин,но като почитател на футбола знам,че ще трябват много пари за селекция.Ти имаш ли понятие от къде ще дойдат парите? Дали няма да се вземат селяци за сметка на осветление и асфалт ? Бюджета ли ще увеличиш за футбола????????????

Skromen мирянин

19.05.2018, 22:51 часа
Честито на този борбен отбор, честито на майстора-треньор Сашо Ангелов ! Само злобарите могат да продължат да дъвчат, всички останали се радваме на заслужения успех !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha